6 důvodů proč zvolit regály na míru

CIMG3894a(2)

6 důvodů, proč zvolit české regály na míru

Regály do skladu či prodejny by vám měly sloužit řadu let. Při jejich výběru tedy zvažte, jestli se vám vyplatí riskovat a nakupovat levné produkty od neznámé firmy, která má často sídlo na druhém konci světa. V začátku sice ušetříte, ale jak říká známé tvrzení: Levná věc je drahá.” Z dlouhodobého hlediska mají tedy určitě větší smysl kvalitní a stabilní české regály, v jejichž prospěch hraje minimálně těchto 6 faktů.

1.Stabilita, precizní profilování a celková kvalita

Jen regály z kvalitního materiálu se správnou profilací veškerých částí můžou být pevné a stabilní. Zdaleka není nutné vždy kupovat nejodolnější kovové varianty. Záleží na umístění regálů i typu zboží a v některých případech se skvěle uplatní také plast nebo dřevo. Hlavní je celkově precizní zpracování a povrchová úprava. Navíc často ušetříte i na kotvení, které u většiny pokročilých regálových systémů nepotřebujete.

2.Pomoc s výběrem

Ani sebelepší regálový systém vám nemusí vyhovovat, pokud nebude odpovídat potřebám vašeho skladu či prodejny. I v tomto případě tedy mají navrh čeští výrobci, kteří vám nejen poradí, ale také sestaví řešení přímo na míru vašim potřebám. Nabízejí moderní, multifunkční a variabilní systémy, které si chválí tisíce firemních zákazníků. Univerzální regály z hobby marketů nebo zahraničních e-shopů jim tedy nemůžou konkurovat a pokud vyberete e rozhodnete pro Euro-regály.cz máte navíc jistotu, že cenovou nabídku získáte už do 24 hodin a velmi rychlá je také následná realizace.

3.Nosnost a bezpečnost podle norem

Některé české regály mohou na první pohled působit těžší, ale opak je pravdou, Přesto jsou stabilnější a unesou opravdu hodně. Například kvalitní bezšroubové systémy mají nosnost jedné buňky až 350 kg a u celého regálového sloupce je to dokonce 1700 kg, což bude vyhovovat i logistickým střediskům nebo průmyslovým halám.

Kromě efektivního vychystavání zásilek je v každém skladu důležitá i ochrana zdraví pracovníků a dalších osob, které se tam pohybují. Bezpečnost je ale samozřejmě nutné vzít v úvahu i v obchodech a dalších komerčních prostorách, kde zároveň myslete také na estetické hledisko, protože dobře vypadající regály prokazatelně zvyšují prodeje. A pokud jde o legislativu, od spolehlivých lokálních dodavatelů splňují normy ISO 9001 a 14001, které se týkají systému řízení společnosti a ochrany při práci, což  jsou schopné doložit příslušným certifikátem.

4. Bezproblémové doručení i montáž

Na nové regály vyrobené přímo v Česku nemusíte po nákupu čekat dlouhé týdny a pokud by přece jen nastal jakýkoliv problém s poškozením nebo chybějícími díly, máte se vždy na koho obrátit. Stačí si najít telefonní číslo na webu prodejce. Naproti tomu zahraniční internetové obchody často nemají funkční zákaznickou linku a komunikace přes chaty nebo emaily se může hodně protáhnout. Nehledě na nejisté vyřízení vašich požadavků i jazykovou bariéru.

5. Snadné rozšíření a přemístění regálového systému

Kvalitní české regály oceníte i při rychlém růstu firmy, protože jsou variabilní a připravené na rozšiřování. Zárove není problém je okamžitě přesunout na nové místo. Demontáž i montáž trvá pouhých pár sekund a vše zvládnete bez pomoci odborníků. Díky stabilitě navíc můžete regály umístit také do volného prostoru, aniž byste potřebovali kotvení.

6. Dlouhá životnost

Za zmínku stojí i další zásadní faktor, kterým je dlouhá až neomezená životnost a také trvalá povrchová úprava. To vše bývá u českých regálů standardem, který dokládá mnohaletá záruka. Péče o ně je přitom velmi jednoduchá a poškození běžnou manipulací víceméně nehrozí. Užitečné tipy pro údržbu různých typů regálů najdete zde.

Mohlo by vás zajímat